BEWEEG ZOALS JE GEWEND BENT

‘BEWEGEN MAAKT JE BETER’
Wie ben ik?


Mijn naam is Viyai Doekhie en al ruim 17 jaar aan het werk als fysiotherapeut. Na de opleiding CIOS  in Arnhem heb ik de opleiding fysiotherapie bij Thim van der Laan in Utrecht gevolgd.  Om mijn kennis te blijven ontwikkelen en uit te breiden ben ik in 2008 gestart met de opleiding Master Sportfysiotherapie. Deze opleiding heb ik in 2011 met succes afgerond. Daarna heb ik ook niet stil gezeten en heb de cursussen voor dry needling gedaan.

Werkervaring
Ruim 17 jaar heb ik gewerkt bij een Plus-praktijk in Harderwijk. Hier heb ik veel geleerd en mooie samenwerkingen gehad. Een van deze samenwerkingen was met voetbalvereniging VVOG, hier was ik voor een aantal jaren de vaste fysiotherapeut van het 1
e elftal(3e divisie zaterdag). Een andere samenwerking was met de orthopeden van het Sint Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Samen begeleiden en bespraken we de patiënten tijdens het proces voor en na de operatie van o.a. heup, knie, schouder etc.  Ook zat ik in een netwerkgroep voor schouder klachten waar we periodiek de nieuwste behandelingen bespraken. Deze werden later met succes in praktijk gebracht.
Sinds 1 november 2017 ben ik de trotse eigenaar van Fysio de Varen. Een droom die uitkomt en waar ik mijn ervaringen en kennis op een juiste manier in praktijk kan brengen.

Opleidingen
CIOS (judoleraar A & B, fitnessinstructeur, sportmassage)
Algemeen Fysiotherapie
Master Sportfysiotherapie
Dry needling
Basis opleiding echografie
Medical taping

Cursus Egmond-Schuitemaker protocol bij aspecifieke en mild specifieke schouderpijn

Wat kunt u van mij verwachten
Open, eerlijke en directe communicatie. Maar ook een persoonlijke en laagdrempelige manier van aanpak. Ik vind het leuk om te weten wie ik behandel en wat u bezig houdt. Passie voor het vak. Ik zet mij voor meer dan 100% in voor de patiënt maar verwacht ook wat terug. Samen komen we sneller tot het beste resultaat.

Viyai Doekhie

Fysiotherapeut, Fysio de Varen, Soest