Natuurlijk herstellen met onze fysiotherapie in Soest

Heeft u last van een blessure of aanhoudende pijn aan gewrichten? Met onze behandelingen fysiotherapie in Soest helpen we u graag om deze klachten te verminderen. De oorzaken van de klachten kunnen erg uiteen lopen, maar wat ze gemeen hebben is dat ze u beperken in uw dagelijkse leven. Aanhoudende rugpijn, kniepijn of schouderpijn zorgen voor lichamelijk ongemak, wat natuurlijk erg vervelend is. Door middel van verschillende behandelingsmethoden pakken wij uw klachten aan, zodat u zo snel mogelijk weer pijnloos kunt bewegen. Zo kunt u bij ons terecht voor:  

  • Sportfysiotherapie
  • Dryneedling
  • Medical taping
  • Medische pedicure

Afhankelijk van de aard van de klachten passen wij onze fysiotherapie in Soest aan, zodat voor ieder lichamelijk probleem een passende oplossing wordt gevonden.

Fysiotherapie in Soest voor gericht onderzoek

Heeft u met sporten een schouderblessure opgelopen? Of heeft u na een ongeval nog altijd last van nekpijn? Bij onze fysiotherapie in Soest gaan wij altijd eerst in gesprek over de oorzaak van de klachten. Dit is namelijk bepalend voor de keuze van de soort behandelingstherapie. Zo pakken wij de klachten bij de kern aan, zodat u zo snel mogelijk zult herstellen. Na de lichamelijke analyse wordt een behandelplan opgesteld. Soms bestaat dit uit lichamelijke oefeningen die de spieren versterken. Deze kunnen op locatie, maar ook thuis worden uitgevoerd. In andere gevallen is er meer nodig om klachten te verhelpen, bijvoorbeeld door medical taping of dryneedling.

Fysiotherapie Soest

Dry needling voor effectieve pijnverlichting

Rugklachten kunnen vele oorzaken hebben, welke we tijdens de behandeling fysiotherapie in Soest allereerst zullen analyseren. Overbelasting, een slechte lichamelijke conditie en stress kunnen al snel voor rugpijn zorgen. Het kan zijn dat de klachten zo heftig zijn dat oefeningen alleen niet voldoende zijn om de pijn te verhelpen. In dat geval is dry needling een techniek die uitkomst biedt.

Met dry needling wordt een dun naaldje in de spierknoop ingebracht. Hierdoor wordt de spanning in de pijnlijke spier opgeheven, waardoor het bloed weer vrij kan stromen. Zo kan de spier weer afvalstoffen afvoeren en zal de pijn snel verdwijnen. Onze behandeling dry needling in Soest is een snelle en vrij pijnloze behandeling die gebruikt wordt voor verschillende klachten, zoals RSI, een hernia of hoofdpijnklachten. Blijf niet langer rondlopen met nek- of rugklachten in Soest, onze therapeuten staan namelijk voor u klaar om uw klachten op een effectieve manier te verhelpen.

Over onze fysiotherapie in Soest

Mijn naam is Viyai Doekhie en ben sinds 17 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Bij onze fysiotherapie in Soest is open en eerlijke communicatie vanzelfsprekend. Er heerst een persoonlijke en ongedwongen sfeer bij onze praktijk, waardoor  iedereen op een fijne manier kan herstellen, trainen of revalideren. Ik maak dan ook geen onderscheid tussen jong, oud of sporters. Iedereen krijgt de juiste behandeling om zo spoedig mogelijk weer pijnvrij door het leven te gaan. Boek ook een afspraak bij onze praktijk om uw klachten voor eens en altijd aan te pakken!