Dry needling in Soest 

Heeft u wegens ziekte of ongeval last van uitstralende pijn? Door middel van onze behandeling dry needling in Soest worden uw klachten bij de kern aangepakt, zodat u op korte termijn verlichting ervaart. De aard van de klachten mag dan verschillen, maar het beperkt u altijd in uw dagelijkse doen en laten. Dit is vervelend, maar gelukkig zijn er diverse manieren om uw klachten aan te pakken. Onze fysiotherapie in Soest is bedoeld om een oplossing voor vrijwel elke lichamelijke pijnklacht te vinden. Zo kunt u bij ons terecht voor milde klachten zonder uitstralende pijn, zoals een sportblessure of rugklachten in Soest bij verkeerde (zit)houding, maar ook voor ergere pijn die al maanden aanhoudt. Loop niet langer rond met uw klachten en maakt een afspraak bij ons om uw klachten te verhelpen.

Dry needling in Soest voor triggerpoints

Langdurige spanning op de spieren veroorzaakt spierknopen. Dit worden ook wel triggerpoints genoemd. Deze verharde samentrekkingen van de spier zorgen dat het bloed niet goed kan stromen en afvalstoffen niet kunnen worden afgevoerd. Dit zorgt voor veel pijn en ongemak waardoor u moeite zult hebben de dagelijkse taken uit te voeren. Tijdens onze behandeling dry needling in Soest wordt er door middel van een dunne naald en een schokje worden de spiervezels losgemaakt. Zo komt de spier weer op normale lengte, kracht en coördinatie. Na een aantal dagen ontzien zal u merken dat uw klachten verholpen zijn. Vraagt u zich af of dry needling in Soest geschikt is voor u? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we altijd uw klachten zodat we een geschikte behandelingsmethode voor uw situatie zullen kiezen.

Dry needling Soest

Andere behandelingen voor klachten

Niet alleen voor dry needling in Soest, maar ook voor reguliere fysiotherapie kunt u bij ons terecht. Door middel van bewegingsoefeningen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Veel voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld knieklachten, schouderpijn of rugklachten. Samen gaan wij aan de slag om de oorzaak van de klachten aan te pakken. Bij sportblessures wordt een sportanalyse gemaakt die gericht is op de sport die u beoefent. Op basis van deze analyse worden knelpunten aangepakt en krijgt u tips over hoe toekomstige klachten voorkomen kunnen worden. In de oefenzaal van de Fysio de Varen vindt het grootste gedeelte van de behandeling plaats.

Over onze fysiopraktijk in Soest

Bij onze fysiopraktijk bent u van harte welkom voor elke soort spier- of gewrichtsklachten. Met een open houding en heldere communicatie wordt u geholpen op de weg naar herstel. Naast dry needling in Soest bieden wij ook medical taping en een medische pedicure aan voor vermindering van al uw voetklachten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via (035) 601 86 57 of plan een afspraak in via het afspraakformulier.